Vitana Poctivá polievka So slaninovými knedličkami a celestínskymi rezancami 60g
Kód: 113109Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Naše knedličky sú naozaj na zahryznutie. Dobrú chuť!
Dehydratovaný výrobok, polievka.
Zloženie: Zloženie suchej zmesi:, Slaninové knedličky 33 % ( pšeničná krupica a múka, arómy, vaječný bielok a vajcia 10 %, kokosový olej, bravčová bielkovina, škvarená slanina a škvarky 8 %, dymová aróma, kypriace látky: glukono-delta- laktón a hydrogénuhličitan sodný, laktóza, cibuľa mletá, jedlá soľ, petržlenová vňať, droždie, cukor, korenie čierny mletý, rozmarínový extrakt), Celestínske rezance 21 % (pšeničná múka, škrob, sušená vajcia, jedlá soľ, sušené&nb sp;mlieko a srvátka, aróma), Maltodextrín, Zelenina (karotka 4,3 %, fazuľové struky, pastinák, pór 1,5 %, hrášok 0,8 %, celer, cibuľa, celerová nať), Aromata (obsahujú celer, sóju, extrakt údenej slaniny), Sójový hydrolyzát, Jedlá soľ, Škrob, Kvasnicový extrakt , Škvarená slanina 1,6 %, Korenie čierny mletý, Farbivo riboflavín
Môže obsahovať stopy horčice.
Alergény sú označené tučným písmom.
Výživové hodnoty v 100 ml / v 1 porcii (250 ml) / % v 1 porcii:
Energia | 109 kJ/ | 284 kJ/ | 3,4 % |
26 kcal | 67 kcal | ||
Tuky | 0,5 g | 1,3 g | 2 % |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,2 g | 0,5 g | 2,5 % |
Sacharidy | 4 g | 10,3 g | 4 % |
z toho cukry | 0,5 g | 1,3 g | 0,5 % |
Bielkoviny | 1,2 g | 3,2 g | 6,5 % |
Soľ | 1 g | 2,5 g | 42,1 % |
* Referenčná hodnota príjmu u priemernej dospelej osoby 8400 kJ/2000 kcal | |||
Počet porcií: 3 |
Návod na prípravu:
1. Obsah vrecka vsypte do 0,8 litra vriacej vody a zamiešajte.
2. Polievku pozvoľna varte za občasného miešania 10 minút. kúsku masla v hrnci. Pridajte 0,8 l vriacej vody a obsah vrecka. Zamiešajte a varte 10 minút.
Po príprave ihneď spotrebujte.
Skladovanie: Skladujte v suchu. Po príprave ihneď spotrebujte.
Výrobca: VITANA, a.s., Mělnická 133, 277 32 Byšice, Česká republika
Dodatočné parametre
Kategória: | Instantné polievky |
---|---|
Príchuť: | Slanina |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.